Veneen kuljetus ja talvi­säilytys Hämeen­linnan alueella

Mistä saada apua veneen nostoon tai laskuun? Tarjoamme veneilijöille kattavia palveluja, joiden ansiosta veneesi kulkee turvallisesti niin kotiin ja kesämökille kuin talvisäilytykseen. Avaimet käteen -paketin ansiosta voit huoletta jättää veneesi odottamaan seuraavan kesän retkiä! Venepalvelu Miettinen palvelee Hämeenlinnan seudun veneilijöitä kokemuksella!

Veneen kuljetus

Tarjoamme veneen kuljetus­palveluja Hämeenlinnasta käsin koko Suomen alueella. Kuljetukseen sisältyvät sekä veneen nosto että vesillelasku. Kuljetamme veneitä aina 8 metrin maksimi­pituuteen ja 3 tonnin maksimi­painoon asti asiakkaan toivomaan kohteeseen. Toimialueenamme on koko Suomi.

Veneen talvi­säilytys Hauholla

Halutessasi voit jättää veneesi talvisäily­tykseemme Hämeenlinnaan / Hauholle. Huolehdimme veneen talvi­säilytyksestä turvallisissa olosuhteissa, joissa sää tai muut ulkopuoliset tekijät eivät pääse vahingoittamaan venettä.

Veneen huolto ja pesu

Yhdistä veneen talvi­säilytykseen veneen huolto ja pesu, niin pääset keväällä suoraan vesille! Meiltä onnistuvat myös veneiden korjaukset ja pienmoottori­korjaukset, jolloin veneestäsi saadaan taas toimiva menopeli kesän järvi- tai merimaisemiin.

Täytä venepalvelun tilaus­lomake!

Monipuoliset vene­palvelumme tavoitat soittamalla tai hyödyntämällä helppo­käyttöistä tilauslomaketta. Kun tilaat palvelumme, tarvitsemme tiedon mm. hakupaikasta ja vienti osoitteen sekä tietoa veneen pituudesta ja leveydestä. Tilaa venepalvelut Miettiseltä Hämeenlinnan seudulle!

Yhteyden­ottolomake

Yhteydenoton aihe:

Romuauton hinaus
Venepalvelut
Autokorjaamo
Palaute
Muu, mikä?

Venepalvelut

Venekuljetus
Venehuolto
Venepesu
Veneen talvisäilytys
Minua kiinnostaa venepesu

Yhteystiedot

Google
Paikallislehti
Ystävä kertoi
Facebook
Sähköpostitse
Tekstiviestitse
hCaptcha