Raskaan kaluston hinaus Pälkäne | 24h  

Hinauspalvelu S. Miettinen on vuodesta 1956 toiminut perheyritys, joka palvelee raskaan kaluston Hinaus ja Tiepalvelutilanteissa 24h vuoden jokaisena päivänä Pälkäneen ja Luopioisten seudulla ammattitaidolla ja vuosikymmenien kokemuksella. Raskashinaus autollamme onnistuu kaikki hinaukset, olipa kyseessä sitten ojaan ajo, juuttuminen pehmeään maastoon tai tekninen vika. Raskaankaluston hinausautomme hinaa ja kuljettaa Kuorma-autot, Linja-autot, Ajoneuvoyhdistelmät ja erilaiset työkoneet. Hyvä ja kattava kalustomme varmistaa, että saat nopeasti avun tien päälle ympäri vuorokauden. 

Tiepalvelu ja Hinausautomme saapuu nopeasti apuun Pälkäneen alueelle, ( mm. Luopioinen, Aitoo, Rautajärvi, Sappee, Kuhmalahti) Joten voit soittaa meille esimerkiksi hiihtokeskus sappeen alueelta. Hinaus ja Tiepalvelumme sappeenvuorille saapuu nopeimillaan jopa 30 minuutissa.

 

Teemme yhteistyötä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa, joten voimme laskuttaa suoraan vakuutusyhtiötäsi vakuutusehtojen mukaisesti.

 

Pienta autoa hinataan

Miten tilaat hinauksen?

Voit soittaa suoraan numeroon: 03 654 9060 Hinauspalvelu, Tiepalvelu ja akkupalvelumme päivystää 24h vuoden jokaisena päivänä

Ota yhteyttä Hinauspalvelu Miettiseen! Raskaan kaluston Hinaus ja Tiepalvelut Pälkäneen lisäksi mm. Alueella Hämeenlinna, Hattula, Hauho, Iittala, Janakkala, Lammi, Padasjoki, Renko, Renko, Riihimäki, Toijala, Tuulos ja Valkeakoski

Yhteyden­ottolomake

Yhteydenoton aihe:

Romuauton hinaus
Venepalvelut
Autokorjaamo
Palaute
Muu, mikä?

Venepalvelut

Venekuljetus
Venehuolto
Venepesu
Veneen talvisäilytys
Minua kiinnostaa venepesu

Yhteystiedot

Google
Paikallislehti
Ystävä kertoi
Facebook
Sähköpostitse
Tekstiviestitse
hCaptcha