Hinauspalvelu Lammi & Evo.                Myös raskaankaluston hinaus

Hinaus Miettinen auttaa autoilijoita ja muita tielläliikkujia Lammin seudulla vuosikymmenien kokemuksella. Olipa kyseessä sitten henkilöauton, pakettiauton, Linja-auton tai kuorma-auton hinaus, rengasrikko, ovien avaus tai vaikkapa auton akun vaihto.

 

Palvelemme nopeasti 24/h ympäri vuorokauden.

 

Jos ajoneuvossa on hinauksen kattava autopalveluvakuutus voimme laskuttaa suoraan vakuutusyhtiötäsi. Teemme yhteistyötä kaikkien suomalaisten vakuutusyhtiöiden kanssa joten voit soittaa suoraan meille, me huolehdimme puolestasi kontaktoinnin vakuutusyhtiösi kanssa.

 

Monipuolisen hinaus ja tiepalvelukaluston ansiosta pääsemme apuun Lammin taajaman lisäksi myös esimerkiksi Evon retkeilyalueelle. Kalustoomme kuuluu lava-hinausautojen lisäksi 2 kappaletta nelivetoista hinaus ja tiepalvelu autoa joilla pääsemme myös pienemmille Evon metsäteille auttamaan sinua.

 

 

Hinaus-vaikeasta-paikasta

Miten tilaat hinauksen?

Voit soittaa suoraan numeroon: 03 654 9060
Hinaus ja Tiepalvelumme päivystää 24h vuoden jokaisena päivänä.

Ota yhteyttä Hinauspalvelu Miettiseen! Toteutamme Hinaus ja Tiepalvelut sekä romuautojen noudot Lammin lisäksi mm. alueella Hämeenlinna, Hauho, Tuulos, Janakkala, Riihimäki, Hattula, Renko, Iittala, Toijala, Valkeakoski, Pälkäne ja Padasjoki.

Yhteyden­ottolomake

Yhteydenoton aihe:

Romuauton hinaus
Venepalvelut
Autokorjaamo
Palaute
Muu, mikä?

Venepalvelut

Venekuljetus
Venehuolto
Venepesu
Veneen talvisäilytys
Minua kiinnostaa venepesu

Yhteystiedot

Google
Paikallislehti
Ystävä kertoi
Facebook
Sähköpostitse
Tekstiviestitse
hCaptcha