Rengasrikkopäivystys Hämeenlinnassa ja koko Kanta-Hämeessä 24h

Hinaus ja Tiepalvelu Miettinen palvelee rengasrikon sattuessa suoraan tien päällä, kotipihassa tai parkkihallissa ympäri vuorokauden. Meiltä Onnistuu tien päällä Renkaan paikkaus tai varapyörän vaihto. Jos rengas on korjauskelvoton ja vararengasta ei ole, kauttamme saat uuden renkaan 24h 

 

Rengaspalvelumme Päivystää 24h Hämeenlinnan lisäksi alueilla Hauho, Tuulos, Lammi, Hattula, Janakkala, Iittala, Toijala, Valkeakoski, Pälkäne, Padasjoki.

 

Soita rengaspäivystys paikalle: 03 654 9060  / 24h päivystys

 

Löydä rengas­liikkeestämme kohtuuhintaiset renkaat! Tutustu tarkempiin yhteystietoihin.

 

 

Renkaat edullisesti kelille kuin kelille

Rengas­liikkeessämme vaihdatat hyvät ja edulliset kesä­renkaat tai talvirenkaat. Olipa valintasi nastat tai kitkat, saat ne meiltä suoraan alle. Muistathan vaihtaa renkaat ajoissa uusille pinnoille. Vaikka lain mukaan pelivaraa olisikin vielä, kulunut rengas on aina kulunut rengas ja turvallisuusriski vesi- loska-, jää- ja lumikeleillä.

Rengas­liike Hauholla

 

Rengasliike Miettinen tarjoaa laajan valikoiman renkaita ja vanteita suoraan varastosta. Jos renkaita ei jostain syystä ole tällä hetkellä saatavilla, tilaamme ne nopeasti käyttöösi. Voit varata ajan meille ja tulla suoraan renkaiden vaihtoon. Vaihdamme renkaat moneen malliin niin henkilö­autoihin, pakettiautoihin kuin muihin ajoneuvoihin!


 

Yhteyden­ottolomake

Yhteydenoton aihe:

Romuauton hinaus
Venepalvelut
Autokorjaamo
Palaute
Muu, mikä?

Venepalvelut

Venekuljetus
Venehuolto
Venepesu
Veneen talvisäilytys
Minua kiinnostaa venepesu

Yhteystiedot

Google
Paikallislehti
Ystävä kertoi
Facebook
Sähköpostitse
Tekstiviestitse
hCaptcha