Rengas­liike Hauholla

Rengasliike Miettinen tarjoaa laajan valikoiman renkaita ja vanteita suoraan varastosta. Jos renkaita ei jostain syystä ole tällä hetkellä saatavilla, tilaamme ne nopeasti käyttöösi. Voit varata ajan meille ja tulla suoraan renkaiden vaihtoon. Vaihdamme renkaat moneen malliin niin henkilö­autoihin, pakettiautoihin kuin muihin ajoneuvoihin!

Renkaat edullisesti kelille kuin kelille

Rengas­liikkeessämme vaihdatat hyvät ja edulliset kesä­renkaat tai talvirenkaat. Olipa valintasi nastat tai kitkat, saat ne meiltä suoraan alle. Muistathan vaihtaa renkaat ajoissa uusille pinnoille. Vaikka lain mukaan pelivaraa olisikin vielä, kulunut rengas on aina kulunut rengas ja turvallisuusriski vesi- loska-, jää- ja lumikeleillä.

Rengasrikkopäivystys Hämeenlinna 24h

Hinaus ja Tiepalvelu Miettinen palvelee rengasrikon sattuessa suoraan tien päällä, kotipihassa tai parkkihallissa ympäri vuorokauden. Meiltä Onnistuu tien päällä Renkaan paikkaus tai varapyörän vaihto. Jos rengas on korjauskelvoton ja vararengasta ei ole, kauttamme saat uuden renkaan 24h                                                    Rengaspalvelumme Päivystää 24h Hämeenlinnan lisäksi alueilla Hauho, Tuulos, Lammi, Hattula, Janakkala, Iittala, Toijala, Valkeakoski, Pälkäne, Padasjoki.                                                                                                                                                                                              RENGASPALVELU 24h Päivystää ympäri vuorokauden Puh. 03-6549060

Löydä rengas­liikkeestämme kohtuuhintaiset renkaat! Tutustu tarkempiin yhteystietoihin.

Yhteyden­ottolomake

Yhteydenoton aihe:

Romuauton hinaus
Venepalvelut
Autokorjaamo
Palaute
Muu, mikä?

Venepalvelut

Venekuljetus
Venehuolto
Venepesu
Veneen talvisäilytys
Minua kiinnostaa venepesu

Yhteystiedot

Google
Paikallislehti
Ystävä kertoi
Facebook
Sähköpostitse
Tekstiviestitse