Hinauspalvelu Hausjärvi, Oitti, Mommila.

Myös raskaan kaluston hinaus 24 h.

Hinaus- ja tiepalvelu Miettinen palvelee Hausjärvi–, Oitti– ja Mommila-seudulla ammattitaidolla ja yli 30 vuoden kokemuksella. Olipa kyseessä sitten auton hinaus, akun vaihto, apuvirta, rengasrikko tai lukkiutuneen oven avaus avaimien jäädessä auton sisään. Tunnemme alueen hyvin ja löydät meidät joskus kahvilta Mommilan kyläpuodilta.

Palvelemme nopeasti 24/h ympäri vuorokauden.

Hinauspalvelumme hinaa ja kuljettaa autot, moottoripyörät, työkoneet sekä veneet. Myös auton hinaus ojasta tai vaikea kulkuiselta mökkitieltä kuuluu arkipäiväämme.

Raskaan kaluston hinausautollamme onnistuu kuorma-autojen, linja-autojen sekä raskaiden ajoneuvoyhdistelmien hinaukset, kuljetukset ja tiellenostot.

Tiepalvelumme tulee antamaan apuvirtaa, jos akku tyhjenee ja tarvittaessa akkupalvelumme tuo ja asentaa uuden akun autoosi. Meiltä onnistuu myös auton oven avaus, jos avaimet ovat jääneet auton sisään. Rengaspalvelumme auttaa rengasrikon yllättäessä. Vaihdamme varapyörän alle tai paikkaamme hajonneen renkaan.

Tarvittaessa kauttamme saat uuden renkaan 24/h ympäri vuorokauden.

Useimmiten ajoneuvon KASKO- tai OSAKASKO-vakuutukseen sisältyy hinauspalvelun/tiepalvelun korvaava autopalveluvakuutus. Jos ajoneuvossa on hinauksen kattava autopalveluvakuutus, voimme laskuttaa suoraan vakuutusyhtiötäsi. Teemme yhteistyötä kaikkien suomalaisten vakuutusyhtiöiden kanssa, joten voit soittaa suoraan meille, me huolehdimme puolestasi kontaktoinnin vakuutusyhtiösi kanssa.

Miten tilaat hinauksen?

Voit soittaa suoraan numeroon: 03 654 9060
Hinauspalvelu, tiepalvelu ja akkupalvelumme päivystää 24 h vuoden jokaisena päivänä

Ota yhteyttä Hinauspalvelu Miettiseen! Toteutamme myös romuautojen noudot mm. alueella Hämeenlinna, Janakkala, Riihimäki, Hattula ja Pälkäne.

Hinaus

Yhteyden­ottolomake

Yhteydenoton aihe:

Romuauton hinaus
Venepalvelut
Autokorjaamo
Palaute
Muu, mikä?

Venepalvelut

Venekuljetus
Venehuolto
Venepesu
Veneen talvisäilytys
Minua kiinnostaa venepesu

Yhteystiedot

Google
Paikallislehti
Ystävä kertoi
Facebook
Sähköpostitse
Tekstiviestitse
hCaptcha