Hinaus­palvelu Hämeen­linna 24h   Kevyen sekä raskaan kaluston hinaukset

Hinauspalvelu S. Miettinen palvelee kaikenlaisissa Hinaus ja Tiepalvelutilanteissa 24h vuoden jokaisena päivänä. Hinaus­palvelumme hinaa ja kuljettaa kaikki tielläliikkuvat ajoneuvot, aina mopoautoista kuorma-autoihin ja työkoneisiin. Hyvä ja kattava kalustomme varmistaa, että saat nopeasti avun tien päälle ympäri vuorokauden. Olemme aidosti paikallinen perheyritys ja lähes 70 vuoden kokemuksemme ansiosta hinaamme kaikki ajoneuvot rautaisella ammattitaidolla.

Teemme yhteistyötä kaikkien suomalaisten vakuutusyhtiöiden kanssa, joten voit soittaa suoraan meille, me huolehdimme puolestasi kontaktoinnin vakuutusyhtiösi kanssa.

Neljä lava-autoa sekä raskashinaus automme operoi mm. koko Hämeenlinnan alueella. Lisäksi toimimme Riihimäki, Janakkala, Hattula, Hauho, Tuulos, Lammi, Akaan, Valkeakoski, Pälkäne, Kuhmalahti ja Padasjoki alueella. Monipuolisen hinaus­kalustomme avulla hinaus onnistuu niin tien päällä ja pihoilla kuin parkki­halleissa, maastossa ja muissa vaativammissa olosuhteissa.

Soita nopea hinaus­palvelumme paikalle: 03 654 9060

Hinaus­palvelumme kuljettaa:

henkilö­autoja pakettiautoja mopoja ja mopoautoja moottori­pyöriä, Kuorma-autoja, Linja-autoja sekä työkoneita

  • henkilö­autoja
  • pakettiautoja
  • kuorma-autoja
  • mopoja ja mopoautoja
  • moottori­pyöriä

työkoneita ja työlaitteita 5 tonniin asti romuautot » veneet »

Miten voimme auttaa?

Hinauspalvelumme kattaa kaikki tarvittavat palvelut ojastavedosta ja tielle nostosta alkaen ja tarvittaessa tarjoamme mahdollisuuden myös välivarastointiin. Oma Autonomi-autokorjaa­momme huoltaa tarvittaessa autosi. Lisäksi teemme yhteistyötä Autovuokraamoiden kanssa, minkä ansiosta kauttamme on mahdollista saada sijaisauton.

Hinaus Miettisen hinauspalvelu palvelee Hämeen­linnassa ja lähikunnissa – katso tarkemmat yhteystietomme!

Yhteyden­ottolomake

Yhteydenoton aihe:

Romuauton hinaus
Venepalvelut
Autokorjaamo
Palaute
Muu, mikä?

Venepalvelut

Venekuljetus
Venehuolto
Venepesu
Veneen talvisäilytys
Minua kiinnostaa venepesu

Yhteystiedot

Google
Paikallislehti
Ystävä kertoi
Facebook
Sähköpostitse
Tekstiviestitse
hCaptcha