Hinauspalvelu Janakkala, Turenki ja Tervakoski. Myös raskaankaluston hinaus!

Hinauspalvelu Miettinen palvelee Janakkalan seudulla nopeasti ja ympäri vuorokauden ammattitaidolla ja vuosikymmenien kokemuksella. Kattavan hinauskalustomme ansiosta auton hinaus onnistuu niin moottoritieltä, ahtaista pihoilta sekä pienemmiltä metsäteiltä. olipa kyseessä sitten Henkilöauto, Kuorma-auto tai linja-auto. Hinauspalvelumme hinaa ja kuljettaa myös moottoripyörät, työkoneet ja veneet pitkällä kokemuksella.

Tiepalvelumme tulee antamaan apuvirtaa, jos akku tyhjenee ja tarvittaessa akkupalvelumme tuo ja asentaa uuden akun autoosi. Meiltä onnistuu myös auton oven avaus, jos avaimet ovat jääneet auton sisään. Rengaspalvelumme auttaa rengasrikon yllättäessä. Vaihdamme varapyörän alle tai paikkaamme hajonneen renkaan. Meidän kauttamme saat myös uuden renkaan autoosi 24/h. 

Useimmiten ajoneuvon KASKO tai OSAKASKO vakuutukseen sisältyy hinauspalvelun/ tiepalvelun korvaava autopalveluvakuutus. Jos ajoneuvossa on hinauksen kattava autopalveluvakuutus voimme laskuttaa suoraan vakuutusyhtiötäsi. Teemme yhteistyötä kaikkien suomalaisten vakuutusyhtiöiden kanssa, joten voit soittaa suoraan meille, me huolehdimme puolestasi kontaktoinnin vakuutusyhtiösi kanssa.

 

 

Miten tilaat hinauksen?

Voit soittaa suoraan numeroon: 03 654 9060
Hinauspalvelu, Tiepalvelu ja akkupalvelumme päivystää 24h vuoden jokaisena päivänä

Ota yhteyttä Hinauspalvelu Miettiseen! Toteutamme myös romuautojen noudot mm. alueella Hämeenlinna, Janakkala, Riihimäki, Hattula ja Pälkäne.

traktori

Yhteyden­ottolomake

Yhteydenoton aihe:

Romuauton hinaus
Venepalvelut
Autokorjaamo
Palaute
Muu, mikä?

Venepalvelut

Venekuljetus
Venehuolto
Venepesu
Veneen talvisäilytys
Minua kiinnostaa venepesu

Yhteystiedot

Google
Paikallislehti
Ystävä kertoi
Facebook
Sähköpostitse
Tekstiviestitse
hCaptcha